Tävla om EM-resor hos betsafe

Betsafe firar 10-årsjubileum med att lansera en kampanj där du kan vinna kontanter, resor och biljetter till Fotbolls-EM och mycket annat!

Kampanjen pågår under totalt 10 veckor och är indelad i tre perioder. Under varje period kan du vinna fins priser, pengar och EM-resor, genom att placera dig högt upp på leaderboarden, där topp 20 får ta del av priserna. För att hamna på leaderboarder gäller det att samla poäng genom att betta och du får poäng genom följande enkla formel: insats X odds. Endast singelspel ger poäng.

För att vara med och tävla om de fina priserna så måste du anmäla dig till tävlingen hos betsafe. Har du inte anmält dig men ändå spelat, så får du poäng för dina tidigare spel, inom tävlingsperioden, retroaktivt.

Tävlingsperioderna:
1 mars – 20 mars
21 mars – 10 april
11 april – 8 maj

Du tävlar endast mot svenska kunder om priserna i tävlingen, vilket givetvis ökar dina chanser avsevärt.

I jubileumskampanjen så kan du även ta del av casino- och poker- och ett insättningserbjudande. Allt som allt kommer betsafe att ge ut priser bestående av 1,5 miljoner kronor, vip-paket till Manchester Citys hemmamatcher, Gumball 3000 och inte minst resor till Fotbolls-EM i Frankrike med mera.

Gå till Betsafe för att ta del av kampanjen eller för att läsa mer