Tävla om en resa till finalen i Ishockey-VM!

Nu kan du vara med och tävla om en resa och biljetter för att se finalen i Ishockey-VM den 17 maj i Prag. Det enda du behöver göra är att spela på ishockey och sätta det högsta oddset.

NordicBet ger dig möjligheten att vara med och tävla om en exklusiv resa för två till Prag i slutet av maj, för att få uppleva finalen i Ishockey-VM på plats.

Det du behöver göra är att sätta det högsta oddset hos spelolaget under kampanjperioden 4 mars – 25 april. Både singelspel och kombinationsspel är giltiga men endast spel på ishockey gäller. Minsta insats per kupong är 20 kronor, annars räknas inte oddset i tävlingen.

Ytterligare en möjlighet att vinna en VM-resa

Om du inte sätter det högsta oddset så finns det ytterligare en chans för dig att vinna en VM-resa. En resa kommer även delas ut till den spelare som laget ett spel för minst 100 kronor och varit aktiv under flesta antalet dagar. Skulle det vara så att flera spelare är aktiva under lika många dagar så kommer det högsta satta oddset gälla.

Så får du dessutom ett gratisspel

NordicBet kommer även att dela ut extra bonus till alla tävlandet och har du varit varit aktiv i 40 dagar får du ett gratisspel värt 500 kronor och har du varit aktiv i 50 dagar får du ett gratisspel på hela 1000 kronor

Gå till NordicBet för att tävla