Tävla om en resa till finalen i Ishockey-VM!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Nu kan du vara med och tävla om en resa och biljetter för att se finalen i Ishockey-VM den 17 maj i Prag. Det enda du behöver göra är att spela på ishockey och sätta det högsta oddset.

NordicBet ger dig möjligheten att vara med och tävla om en exklusiv resa för två till Prag i slutet av maj, för att få uppleva finalen i Ishockey-VM på plats.

Det du behöver göra är att sätta det högsta oddset hos spelolaget under kampanjperioden 4 mars – 25 april. Både singelspel och kombinationsspel är giltiga men endast spel på ishockey gäller. Minsta insats per kupong är 20 kronor, annars räknas inte oddset i tävlingen.

Ytterligare en möjlighet att vinna en VM-resa

Om du inte sätter det högsta oddset så finns det ytterligare en chans för dig att vinna en VM-resa. En resa kommer även delas ut till den spelare som laget ett spel för minst 100 kronor och varit aktiv under flesta antalet dagar. Skulle det vara så att flera spelare är aktiva under lika många dagar så kommer det högsta satta oddset gälla.

Så får du dessutom ett gratisspel

NordicBet kommer även att dela ut extra bonus till alla tävlandet och har du varit varit aktiv i 40 dagar får du ett gratisspel värt 500 kronor och har du varit aktiv i 50 dagar får du ett gratisspel på hela 1000 kronor

Gå till NordicBet för att tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 mars, 2015