Tävla om en Spanienresa för två

Nu kan du tävla tillsammans med din kompis om en exklusiv resa till Spanien och bland annat få möjligheten njuta av fotboll i världsklass i Pafs tävling ?Odds League?.

För att vara med och tävla om en resa hos Paf så anmäler du ditt lag till tävlingen. Varje lag får bestå av maximalt två spelare, dock rekommenderas det att alltid vara minst två spelare på ett lag eftersom det ökar dina chanser att vinna.

Tävlingen pågår till och med den 5:e maj och det lag som samlat ihop flest poäng under perioden vinner. Poäng samlar ni genom att dagligen spela på matchodds 1, X eller 2 och för minst ?2 per kupong. För varje medlem i ett lag läggs det högsta vinnande oddsen samman, per dag, med ett avdrag med 1,00 för varje spel. Så om ditt högsta vinnande odds för dagen är 12,00 och din kompis 10,00 får ni 20,00 poäng den dagen.

Spelbolaget kommer att dela ut resor till totalt tio lag. De som kommer topp tre, de som placerar sig på 10:e, 20:e, 30:e, 40:e, 50:e eller 60:e plats och sist men inte minst kommer spelbolaget även att lotta ut en resa till alla lagen som har placerat sig på topplistan.

Gå till Paf för att vara med och tävla