Tävling på betsafe: Detroit Red Wings – New York Rangers

:betsafe-logo::betsafe: har en tävling på sin blogg om nattens match mellan Detroit Red Wing och New York Rangers. Hur matchen slutar under ordinarie tid och vem som gör det det första målet. Spelstopp är klockan 01.30 natten mot tisdag.

Det är helt gratis att vara med i tävlingen, du behöver endast vara medlem på :betsafe:. Tippa på deras blogg om hur matchen kommer att sluta under ordinarie matchtid och vem som gör det första målet. För att tävla ska du kommentera ett inlägg på deras blogg och då skriva exempelvis 3-2 ?Namnet på spelaren?. Den som tippar rätt har chansen att vinna 100 kronor.

Gå till deras bloggen och kommentera för att vara med i tävlingen.

Spelregler enligt :betsafe:

1. Du måste ha ett spelkonto hos Betsafe.com för att kunna delta.

2. Du kan bara delta en (1) gång i varje omgång av ?Dagens match? per IP-adress/hushåll.

3. Du kan bara tippa ett resultat. Exempelvis: 2-1 eller 1-0, eller en person. (Alltid hemmalagets antal mål först). Skriv också vem du tror gör matchens första mål eller vad som är dagens utslagsfråga(mål, sekunder etc) tillsammans med ditt namn och email-adress i kommentarfältet(email-adressen ska vara densamma som är registrerad på ditt Betsafekonto).

4. Skulle en eller flera tippa samma rätta resultat efter ordinarie matchtid så är det i följande ordning en vinnare utses: 1) Första målskytt , sekunder eller vad som är dagens utslagsfråga 2) Tidigast inkomna tips.

5. Skulle flera tippa rätt resultat, men ingen har rätt första målskytt, vinner den som tippade rätt resultat först.

6. Tippar ingen korrekt resultat, eller om matchen slutar 0-0, betalas inga pengar ut, 100 kr hamnar istället i en tilläggspott till nästa ?Dagens match?.

7. Betsafe kommer att resultera ?Dagens match?nästföljande arbetsdag.

8. Vinsten måste omsättas minimum tre (3) gånger till ett odds på minimun 1.50 innan du kan begära ett uttag.

9. Tävlingen är endast öppen för svenska Betsafekunder.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 februari, 2011