Tennisutmaning på Sportingbet

Sportingbet anser sig själva vara en bettingsida som verkligen fokuserar på tennis, in i minsta detalj. För att locka spelare som gillar att satsa sina pengar på tennis finns nu bolagets ACE-tävning där du som spelare kan satsa pengar på vilken ATP-match eller spel du vill och ha chansen att få dela på 25 000 kronor per vecka om du levererar.

De tio bästa spelarna varje vecka får alltså dela på en prissumma på 25 000 kronor varje vecka hos :Sportingbet:. Spela på livespel eller före matchen, typen spelar ingen roll, här handlar det endast om att vinna så mycket pengar du bara kan på tennis. Om du lyckas väl kan du bli en av de lyckliga.

Som om det här sedan skulle vara nog så erbjuder bolaget den spelare som lyckas ta hem mest pengar av alla under hela tiden som tävlingen fortgår, ett Grand-Slam-Paket med VIP-resa till vilken av Grand-slam-turneringarna som du själv vill åka till. Öppna ett konto och håll koll på tennissäsongen och satsa minst 50 kronor per vad så är du kvalificerad att deltaga i tävlingen.

Läs mer om Sportingbet
Gå direkt till Sportingbet för att börja spela

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 16 juli, 2009