Tippa Champions League och tävla om 1 miljon!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Tippa Champions League vinn 1 miljon hos Unibet

Tippa utgången av matcherna i varje omgång av Champions League hos Unibet och du är med och tävla om 1 miljon kronor, utan att det kostar dig en enda krona!

I Unibets Champions League-tävling ska du tippa utgången av sex utvalda matcher som spelas i veckan och det enda som krävs är ett konto hos Unibet – här kan du registrera ett konto om du inte redan har ett.

Sen går du in på Unibet kampanjsida för tävlingen och sen är det bara att börja tippa hur du tror att matcherna slutar. Du tippar genom att ange resultat för varje match.

Har du tippat rätt resultat, antal mål för varje lag, för matchen så får du 30 poäng men sätter du inte målen men slutresultatet hemma/bortaseger eller oavgjort så får du 10 poäng istället.

Sätter du resultaten för alla sex matcher så vinner du hela 1 000 000 kronor!

Det gäller givetvis att tippa dina resultat innan matchstarterna i kväll vid 20:45.

Gå till Unibet för att tippa

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 oktober, 2017