Tippa Champions League och vinn 1,000,000kr!

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Tippa kvartsfinalerna i Champions League och vinn en miljon!

Champions League är äntligen tillbaks med de spännande kvartsfinalerna, och med Unibets nya tävling skruvas spänningen upp ytterligare. Tippa resultat i veckans fyra kvartsfinalmatcher för din chans att vinna en miljon kronor!

Genom att tippa resultat på veckans Champions League-omgång har du alltså chans på en miljon kronor! Att delta i Unibet 4 Predictor är enkelt – tippa helt enkelt slutresultatet i de fyra matcherna efter ordinarie speltid. Du fyller i dina resultatsgissningar hos Unibet genom att skriva i varje lags antal mål. Vinner gör de spelare som tippar samtliga fyra matchers resultat rätt!

I varje kommande omgång av Champions League kommer det finnas ett jackpottpris på 1,000,000 kronor – som tilldelas den spelare som tippar samtliga resultat rätt. Om flera spelare tippar alla rätt kommer prispengarna delas lika mellan vinnarna.

Skulle det vara så att ingen tippar alla resultat rätt kommer ett pris på 250 000 kronor delas ut till den spelare som har flest poäng. 10 poäng delas ut om man har tippat rätt lag som vinnare, och 30 poäng delas ut om man tippar slutresultatet i en match rätt. Om flera spelare delar förstaplatsen kommer de 250 000 kronorna delas lika mellan dessa.

Tippa Champions League hos Unibet för din chans att vinna 1,000,000 kronor >

Skribent: Linnea

Skriven den 3 april, 2018