Tippa första målskytt i CL-finalen och vinn 500 000 kr

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Tippa malskytt i CL-finalen vinn 500 000 kr

Hos Unibet har du möjlighet att vinna 500 000 kronor utan att betala en enda krona. Det enda du behöver göra att tippa första målskytt och i vilken matchminut i lördagens Champions League-final.

Lördagens final i Champions League har potential att bjuda på många mål, när de två offensivt starka lagen Real Madrid och Liverpool möts.I blickfånget är givetvis de notoriska målskyttarna Cristiano Ronaldo och Mohamed Salah, som båda imponerat under våren.

Tippa första mål skytt och tävla om 500 000 kr

Hos Unibet kan du tippa på din favorit att näta i finalen, och i vilken matchminut, och tävla om 500 000 kr. Utan att behöva satsa en enda krona. Det enda du behöver är ett konto hos Unibet för att delta i kampanjen.

Gå till Unibet för att ta del av kampanjen här

Skapa ett konto och var med och tävla – utan att betala en enda krona

Om du har på känn vem som kommer göra det första målet, eller lever på hoppet, så är detta ett perfekt erbjudande att ta del av. Eller egentligen varför inte testa turen även om du inte ha kolla på varken målskyttar eller när de borde näta. Att delta i kampanjen kostar dig ingenting, utan endast ett öppnat konto räcker.

Har du inget konto kan du öppna ett här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 maj, 2018