Tippa första målskytt och vinn 250 000 kronor!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Vinn 250 000 kronor när du tippar målskytt hos Unibet!

Premier League-säsongen är äntligen här, och premiären spelas nu på fredag. Redan i premiäromgången väntar flera spännande matcher, men vad vore en premiärhelg utan ett spännande erbjudande från Unibet? Genom att tippa första målskytt och i vilken minut målet görs på utvalda Premier League-matcher hos Unibet har du chans att vinna hela 250 000 kronor!

Unibets U-goal har blivit en populär kampanjkategori på det senaste, och det är inte svårt att förstå varför. Med enorma prissummor på utvalda matcher med spännande utmaningar är det inte konstigt att de kampanjerna väcker intresse. Det senaste erbjudandet i raden gäller Premier Leagues premiärhelg – där du kan vinna 250 000 kronor på att tippa första målskytt i utvalda matcher!

Tippa rätt och kamma hem jackpotten om 250 000 kronor

Kampanjen i sig är enkel, men att pricka rätt är en desto större utmaning. Innan avspark på de utvalda matcherna behöver du helt enkelt bara gissa vilken spelare som gör det första målet i matchen, och i vilken matchminut målet kommer göras. Om du lyckas tippa rätt kammar du hem ett jackpottpris om hela 250 000 kronor! Ha i åtanke att en match per matchdag ingår i kampanjen, och att självmål inte räknas. Lycka till med ditt tippande!

Spela på målskytt och matchminut för att vinna jackpotten hos Unibet

Skribent: Linnea

Skriven den 8 augusti, 2018