Tippa målskytt i CL-finalen och tävla om 500 000 kr

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll arena

Var med och tävla om 500 000 kronor helt gratis på CL-finalen i Unibet kampanj U-Goal. Det enda du behöver göra är att tippa vilken spelare som gör det första målet och i vilken minut. Sen är det bara att hålla tummarna!

Hos Unibet kan du vara med och tävla om 500 000 kronor helt gratis genom att tippa första målskytt i CL-finalen i U-Goal kampanjen. Det enda som kräva är ett konto hos spelbolaget sen ska du pricka in rätt spelare som gör det första målet och i vilken minut. Så enkelt är det. Notera dock att om ett självmål skulle göras i matchen så kommer den inte att räknas, utan då är det nästa spelare som gör mål som gäller.

Hela summan på 500 000 kronor kommer att gå till den eller de som sätter både matchminut och spelare som gör det första målet. Om det är fler än en person som tippar rätt, då kommer summan på 500 000 kronor att delas mellan spelarna. Om inget mål görs i matchen eller om ingen spelare tippar rätt, då går vinsten förlorad.

Champions League-finalen mellan Tottenham och Liverpool kommer att gå av stapeln under lördagen med start 21:00. Och det gäller att du lägger ditt tips innan matchen börjar. När du väl tippat så kan du ändra dig hur många gånger du vill innan matchen drar igång.

Så gör du

  1. Logga in eller skapa ett konto hos Unibet
  2. Anmäl dig till kampanjen
  3. Tippa rätt målskytt och matchminut

Anmäl dig till kampanjen

För att vara med i kampanjen så måste du anmäla dig, klicka på knappen nedan för att komma till kampanjen.

Anmäl dig här hos Unibet

Alla kunder hos Unibet kan vara med

Du kan vara med och tävla om du har ett konto sedan tidigare hos Unibet. Har du inget konto så kan du snabbt och enkelt skapa ett genom knappen nedan. Som ny kund får du upp till 1000 kronor i välkomstbonus.

Skapa ett konto hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2019