bet365

Tipstävling vinn biljetter till Sverige-Holland

Var med och tävla i tipstävlingen Odds Online har ett samarbetet med :betsson: där kan du till och med den 18:e juni vara med och tävla om två biljetter till Sveriges landskamp i EM-kvalet mot Holland den 11:e oktober. Om inte det skulle vara nog så får du även resan och en lyxig natt på Scandic Sjöfartshotell. Att spela är både enkelt och helt gratis.

För att vara med och spela behöver du endast tippa hur tio Allsvenskan matcher slutar, som spelas mellan den 18:e och 22:a juni, och gissa hur många mål det blir totalt. Sen anger du bara din e-post och klickar på skicka-knappen. Hur enkelt som helst.

Missa inte heller det unika erbjudande just nu där du får 50 kronor gratis om du registrerar dig hos :betsson: och anger ODDSONLINE som bonuskod.

Så ta chansen och var med och tävla redan i dag, det kostar dig inget. Du har allt att vinna!

Priserna för tipstävlingen

1:a pris: Två biljetter till Sverige-Holland och en lyxig resa med hotellnatt på Scandic Sjöfartshotell

2-5:e pris: Matchtröjor från det svenska fotbollslandslaget

Vinnaren presenteras kort efter det att matcherna har spelats klart.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 juni, 2011