Tjäna in ett riskfritt spel på El Clasico

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Efter veckans spännande kvalmatcher har vi redan i helgen en högintressant stormatch att se fram emot i La Liga när Real Madrid och Barcelona möts i säsongens första El Clasico. Nu kan du få ett riskfritt spel på matchen hos Unibet!

Lördagen bjuder på säsongens första El Clasico på Santiago Bernabeu. Ett möte som är oerhört viktigt för framförallt hemmalaget Real som har halkat efter Barcelona som toppar tabellen.

Nu kan du inkassera ett riskfritt spel värt 300 kronor på matchen hos Unibet. Det du behöver göra är att betta innan matchstart för minst 300 kronor, till oddset 1,40 eller högre, och du får ett riskfritt livespel på matchen värt 300 kronor. Det är det första livespelet du lägger som är riskfritt vilket innebär att du får pengarna tillbaka om ditt bet inte går in.

Innan du lägger ditt spel innan matchstart så måste du först anmäla dig till kampanjen hos Unibet.

Gå till Unibet för att ta del av kampanjen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 november, 2015