Träffa oddset och vinn resa till FA-cupfinalen!

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Nu kan du återigen tävla om en resa till London hos Paf. Precis som förra gången gäller det att komma så när det utvalda oddset som möjligt för att vinna en lyxiga resa.

Mellan den 28 till och med den 31:a januari kan du vara med och tävla om en resa till London för två personer hos Paf. I resa som avgår den 9:e maj ingår bland annat biljetter till FA-cupfinalen på Wembley Stadium!

Reglerna är enkla. Lägg ett spel som avgörs inom den utvalda perioden, 28-31:a januari, och pricka, eller kom så nära du kan, oddset 46,64. Skulle de det vara så att två eller flera tävlandes hamnar lika nära detta odds då är det lottning som avgör vilken av dessa som vinner tävlingen och resa.

För att du ska vara med i tävlingen måste du först anmäla dig på Paf:s webbplats och tävlingen hittar du i deras sektion ?Club Paf?. Sen är det bara att lägga dina spel och hålla tummarna!

Pris:
Resa för två till London mellan den 9-13:e maj för att se FA-cupfinalen samt musikalen Mamma Mia.

Gå till Paf för att vara med och tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 januari, 2013