Tredagars-challenge hos Expekt

:Expekt-logo:Det är dags för Expekts andra, av  fyra, tredagars-challenge. Detta gäller både för vanliga matchodds och live-betting som  kommer att hållas denna vecka.Gå med i tävlingen idag, speciellt framtagen till denna veckas omgång av Champions League och Europa League, så kan du bli krönt som veckans tippare och vinna en spelbonus på ?200.

Den medlem som får sina 100 tävlingspoäng* att växa mest under tre dagars spelande, hos :Expekt:, kommer att bli krönt som veckans tippare.

  1. Lägg spelen med dina egna pengar på någon av matcherna i Champions League och/eller Europa League denna vecka – antingen live eller på matchodds.
  2. Försäkra dig om att du inkluderar dina spel i tävlingen genom att välja ”Playoff Challenge #2” i dropdown-menyn i kupongen innan du bekräftar dina spel.
  3. Du startar med en tävlingspoäng på 100 – dina tävlingspoäng kommer sedan att öka eller minska beroende på om du vinner eller förlorar dina spel denna vecka.

* :Expekt:-tävlingspoängen är inte riktiga pengar. Ett tävlingspoäng motsvarar ?1 och du måste spela med dina egna pengar för att använda tävlingspoängen.