Unibet – Betta direkt i din Iphone

Nu kan du spela hos Unibet direkt i din Iphone! Sedan tidigare har Unibet erbjudit spel i mobilen genom Java och via Wap, och nu följer man upp med en odds- och livebettinglösning för Iphone. Så nu kan du spela vart du än befinner dig, bara du har mobilen med dig!

Unibet i Iphone

Nu kan du spela hos :Unibet: även med din Iphone. Det är vanliga odds och Livebetting som gäller. Var du än befinner dig, på bussen, hos svärföräldrarna på middag eller på stranden, bara du har mobilen med dig är det lugnt.

Ingen nedladdning krävs utan du skriver bara in m.unibet.com i din webbläsare (du kan även använda url:n mobile.unibet.com, notera du inte ska skriva www före).

Öppnar nya möjligheter

Så allt du behöver är ett Unibetkonto och en mobil, sen är det bara att köra. Gillar du livebetting är det här perfekt för dig då du kan stå direkt på arenan och lägga dina spel under matchens gång.

Du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter, sen får du ange en pin-kod som du använder vid själva inloggningen. Du kan byta din fyrsiffriga pin-kod när du vill, notera att kombinationer som 1111, 2222 eller siffror i följd i uppåt- eller nedåtstigande inte går att använda, t.ex. 3456 eller 9876.

Med Unibets Iphone-lösning är det även möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto, det går alltså inte att registrera nya kort via din Iphone, för det måste du gå till hemsidan.

Läs mer på Unibet

Unibet Wap

Du hittar tjänsten på m.unibet.com. Logga in som vanligt med dina inloggningsuppgifter och ange en fyrsiffrig kod som du kommer använda vid framtida besök. Här hittar du oddsen och du kan även spela Live eller kolla statistik och följa matcherna via livescore.

Även här är det möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto.

Unibet Java

Via Unibets hemsida eller via Unibet Wap kan du ladda ner deras java-applikation så att du har Unibet sparat i din mobiltelefon. Den fungerar precis som Unibet Wap och du har den med dig vart du än går.
Även här är det möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto.

Besök Unibet och kolla in Iphone-tjänsten idag

Läs Odds Online´s egna recension av Unibets mobiltjänst