Unibet direkt i din Iphone!

:unibet-logo:Unibet har sedan tidigare erbjudit spel i mobilen genom Java och via Wap och följer nu upp med lösning för Iphone. Så nu kan du spela vart du än befinner dig, bara du har mobilen med dig!

Nu kan du spela hos Unibet även med din Iphone. Det är vanliga odds och Livebetting som gäller. Var du än befinner dig, på bussen, hos svärföräldrarna på middag eller på stranden, bara du har mobilen med dig är det lugnt.

Ingen nedladdning krävs utan du skriver bara in m.unibet.com i din webbläsare (du kan även använda url:n mobile.unibet.com, notera du inte ska skriva www före).

Så allt du behöver är ett Unibetkonto och en mobil, sen är det bara att köra. Gillar du livebetting är det här perfekt för dig då du kan stå direkt på arenan och lägga dina spel under matchens gång.

Du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter, sen får du ange en pin-kod som du använder vid själva inloggningen. Med vår Iphone-lösning är det även möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto.

Läs mer om Unibets olika mobila lösningar för spel (Wap och Java) på Unibet.com