Unibet tror på United i CL

Det blev en drömlottning i Champions League för de regerande mästarna Manchester United som får möta FC Porto. Och spelbolaget Unibet tror på engelsmännen, trots insatsen mot Liverpool senast.

På nytt får Liverpool möta Chelsea och i år är de ute efter revansch. En annan intressant kvartsfinal blir mellan de mesta målgörarna i turneringen Barcelona och Bayern München.

– United drog en vinstlott helt klart. De fick de lag alla ville ha på förhand och deras väg till finalen ser ljus ut då vinnaren mellan United och Porto för möta vinnaren mellan Villarreal och Arsenal, säger Andreas Slätt marknadschef på :Unibet:.

Däremot fick deras rivaler, Liverpool, som slog United på bortaplan med 4-1, desto värre lottning. Först ska de slå Chelsea och sedan ska de möta vinnaren mellan Barcelona och Bayern München.

– Trots att vi på :Unibet: tror att Chelsea tar sig vidare, framför allt i egenskap av att de får avsluta hemma, vill jag varna för Liverpool. De har gång på gång visat sin storhet i Champions League. När de möter lag som försöker spela sig igenom mittfältet lyckas de bättre i sitt presspel än när de möter lag som bara slår långbollar. Liverpools starkaste lagdel är nämligen mittfältet med spelare som Gerrard, Alonso och Mascherano, säger Andreas Slätt

De första kvartsfinalerna spelas 7 och 8 april och returerna sker veckan efter 14 och 15 april.
– Vi på Unibet håller United som favoriter till Champions League-titeln. Deras lottning är helt klart fördelaktig och de har visat strålande form.

– Bortsett från debaclet mot Liverpool, avslutar Andreas Slätt.