Var med i utlottningen av Apple-produkter

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Fram till och med den 30:e juni kan du vara med i utlottningen av totalt 90 Apple-produkter, Ipads eller Macbook Air hos NordicBet. För att vara med i tävlingen gör du en insättning och uppfyller omsättningskravet.

För att vara med i utlottninen av de fina Apple-produkterna så gör du helt enkelt en insättning och omsätter ett visst belopp. Ju mer du omsättar ju mer ökar dina chanser att vinna.

Tävlingen är uppdelad i tre perioder, april, maj och juni, och NordicBet kommer att under varje period att lotta ut 10 iPad Mini, 10 iPad samt 10 Macbook Air. Ju mer du sätter in och omsätter desto finare priser är du med och tävla om. Se nedan för vad du måste göra för att vara med och tävla om priserna.

iPad Mini: sätt in mellan 100 och 499 kronor och omsätt minst 1 000 kronor
iPad: sätt in mellan 500 och 1 000 kronor och omsätt minst 5 000 kronor
Macbook Air: sätt in över 1 000 kronor och omsätt minst 10 000 kronor.

Dessutom ökar dina chanser proportionerlig med hur mycket du omsätter under varje period. Omsätter du exempelvis 20 000 kronor så har du dubbelt så stor chans att vinna en Macbook Air om man jämför med någon som bara omsatt 10 000 kronor.

Gå till NordicBet för att tävla eller skapa ett konto

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2013