Vin din del av 50 000 varje vecka!

Sportingbet har just nu ett förmånligt erbjudande för er som gillar att satsa pengarna på fotboll. Score är deras nya internationella betting-turnering som har utformats för fotbollsfans som söker efter äkta betting på toppfotboll. Spelen görs från matchdag ända fram till fotbolls-VM 2010.

Hur du vill spela är helt upp till dig själv. Singelspel, dubblar eller ackumulerade spel spelar ingen roll, det som passar dig är det du väljer. Det du måste göra är att du lägger minst fem vad i veckan till ett värde av minst 50 kronor per vad. Spelet måste göras på fotbollsmatcher, sen om det spelas innan eller som livespel spelar ingen roll.

Är du en duktig spelare och tjänar mest pengar på de vad du lägger, relativt till insatsen i procent så kommer du bli en vinnare. Vinstprocenten räknas ut enligt följande formel;

Score Vinstprocent (%) = (total vinst – ursprunglig insats /ursprunglig insats)

En Scorevecka pågår från fredag till fredag så att du har möjlighet att spela på all intressant fotboll som går av stapeln under helgerna. Top 10 varje vecka vinner en del av kontantpriserna på 50 000 kronor och toppriset ligger på 15 000 kronor. Den skickligaste spelaren vinner varje månad ett par biljetter till internationella fotbollsmatcher.

Läs mer om Sportingbet
Gå direkt till :Sportingbet: