Vinn biljetter till Champions League-finalen!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.
Vinn biljetter till Champions League-finalen med Betsson!

Under slutspelet av Champions League ger Betsson dig chansen att vinna riktigt fina priser. Genom att gissa rätt på veckovisa frågor om Champions League kan du vinna upp till två riskfria spel, och får chans att vinna ett komplett Champions League-finalpaket! 

Att delta i kampanjen hos Betsson är enkelt, det enda du behöver göra är att svara på de två frågorna som ställs inför veckans kommande matcher. För varje rätt svar kommer du belönas med ett riskfritt spel värt 200 kronor, och dessutom så läggs en lott med ditt namn i en dragning där vinnaren tar hem ett lyxigt paket till finalen av Champions League i Kiev!

I paketet ingår resa för två till Kiev, boende och biljetter till finalmatchen som spelas den 26 maj. Alla spelare som gör minst en gissning och lägger ett spel på någon av de Champions League-matcher som ingår kommer dessutom vara med i en dragning där 10 lyckliga spelare vinner ett gratisspel värt 1000 kronor att använda på valfri sport!

Frågan som ställs inför kvällens semifinalsmatch mellan Bayern München – Real Madrid är vilken av sex utvalda spelare som först kommer få gult kort i matchen. Kan du gissa rätt?

Gissa rätt hos Betsson och vinn en resa till Champions League-finalen

Skribent: Linnea

Skriven den 25 april, 2018