Vinn biljetter till Champions League-finalen!

Unibet har just nu en trevlig kampanj där vinnaren i en utsatt tävling får chansen att åka och se finalen i Champions League den 27 maj i Rom. Det går också att vinna biljetter till andra matcher eller rena pengar som går in på kontot!

Allt du skall göra är att tippa vinnare i olika matcher hos :Unibet:, hur många mål det blir samt hur många kort som kommer delas ut i varje match. Du spelar direkt på sidan och kostar inget att vara med (!).

Resultatet av ditt spel räknas ut på följande vis:
Spelar du innan matchstart får du 150 x antal rätt. Så fort matchen har börjat så sjunker oddset och efter två minuter får du 148 x antal rätt osv. Du kan spela på hur många matcher du vill men endast ett spel per match. Alla matcher fram till semifinalerna är spelbara och det bästa resultatet du uppnår blir ditt finalbidrag. Vid lika så vinner den som haft flest maximala rätta svar.

Lycka till!

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 25 februari, 2009