Vinn biljetter till finalen i Champions League

:unibet-logo:Vinn 2 biljetter och resa till Champions League-finalen som kommer att avgöras i Tyskland den 19:e maj på Allianz Arena i München. Det enda du behöver göra är att spela på Champions League matcher hos :unibet:.

För att vara med och tävla om två biljetter till Champions League-finalen så måste anmäla dig på :unibet:s hemsida samt spela för minst 50 kronor, och då är det endast spel på Champions League som gäller. Den som har spelat på det högst vinnande oddset fram till och med den 25:e april vinner då biljetterna och resa för två till finalen.

Efter varje omgång kommer :Unibet: att summera vilka som har vunnit på det högsta oddset och publicera det på sin hemsida. Och de som kom topp tre kommer då att vinna en prenumeration på tidningen Offside, varje omgång. Sen i slutet så kommer en sammanställning av säsongen göras och då koras vinnaren av resan och biljetter för två till finalen i Champions League.

Efter varje omgång
Topp 3 får en Offside-prenumeration

Efter säsongen som avgörs den 25:e april
1:a pris: Resa och biljetter för två till Champions League-finalen den 19 maj 2012.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 september, 2011