Vinn en F1-resa hos Nordicbet

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

F1-säsongen är äntligen igång och om du älskar fart och fläkt har du chansen att se ett Grand Prix-lopp på plats. För att vara med och tävla så räcker det att satsa 20 kronor hos Nordicbet, så vad väntar du på?

För att vara med och tävla hos Nordicbet om en fantastisk resa och se F1 på plats så behöver du satsa minst 20 kronor på en dubbel i deras livebetting-sektion fram till och med den 30 april, oavsett sport eller spel. När du har lagt ditt spel så är du sedan med i utlottningen av resan. Dragningen sker den 6:e maj.

Detta kan du vinna

Vinnaren får en exklusiv resa för två till Tysklands Grand Prix på Hockenheim, mellan den 19-22:a juli, med flyg, tre nätter på hotell och kanonbiljetter till racet. Vinsten inkluderar flyg från Arlanda, Landvetter eller Malmö/Köpenhamn, tre nätter i dubbelrum inkl. frukost, biljetter till tävlingen på Hockenheim, och transfers till och från flygplatsen i Tyskland.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 april, 2012