bet365

Vinn en lyxig fotbollsresa hos Unibet

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet följer upp fjorårets populära kampanj ?Den storas fotbollsresan? med en ny omgång av tävlingen. Det innebär att har återigen möjlighet att vinna lyxiga fotbollsresor samt cashpriser på totalt ?6000!

För att vara med i årets omgång av ?Den stora fotbollsresan? så gäller det att samla poäng genom att spela hos Unibet antingen på livespel eller spel före matchstart. Kampanjen kommer att pågå under tre veckor och varje vecka får topp 100 poäng och topp 10 får dela på ?1000 i priser som delas ut. Och det är endast ditt bästa spel som räknas varje vecka och hur du kommer att placera dig på veckans leaderboard.

Poängen som du tjänar ihop varje vecka kommer sedan att räknas samman i den totala leaderboraden, med fina priser i potten, ?3000 i prispengar samt två lyxiga fotbollsresor med resa, hotell och biljetter inkluderat.

De tre veckorna som tävlingen kommer att pågå

13:e – 19:e augusti
20:e – 26:e augusti
27:e – 2:e september

Tävlingen startar från och med i dag den 13:a augusti och var med redan från start! För att vara med och tävla måste du först anmäla dig på Unibets webbplats.

Gå till Unibet för att tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 augusti, 2012