Vinn en NHL-resa till Florida!

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Spelbolaget Paf brukar vara flitiga med att lotta ut resor till sina spelare och nu är man uppe i 100:e resan! Den 100:e resan kommer att gå till Florida och du kan dagligen vinna en plats på denna resa genom att endast svara på dagens fråga.

Från och med i dag och till och med den 30:e november har du möjlighet att dagligen vara med och tävla en resa för två till Florida hos Paf. Om det inte skulle vara nog så kommer spelbolaget även dagligen att lotta ut 100 free spins till ytterligare 100 deltagare i tävlingen.

Det enda du behöver göra för att vara med i den dagliga utlottningen är att svara på en enkel fråga och oavsett hur du svarar är du med i tävlingen. Bättre än så kan det inte bli!

Gå till Paf för att vara med och tävla

Detta ingår i resan

I resan ingår inte bara bad och sol utan ni kommer även att få njuta av trevliga utflykter som bland annat för att se NHL-mötet mellan Florida Panthers och Detroit Red Wings, en tur till Everglades samt delta i en jubileumsfest.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 november, 2014