Vinn en resa till Champions League-finalen

:betsson-logo:I dag kommer den första av två Champions League-semifinaler i att avgöras. Inför semifinalerna leder Barcelona och Manchester United sina matcher med 2-0. Båda har nu hemmaplan och det är många som tippar dessa två lag i finalen och det skulle bli den drömfinal som alla önskat sig. Bli en bettingexpert hos :Betsson: och vinn en resa till finalen på Wembley Stadium, i London, den 28:e maj.

För att anmäla dig till tävlingen så anger du ditt användarnamn, hos :betsson:, på deras webbplats. Sen är det bara att börja betta och samla poäng och följa hur det går för dig. Varje spel du gör genererar en viss mängd poäng. Men för att vara på den säkra sidan så kan du gå in på :betssons: webbplats och räkna hur mycket poäng ett spel kommer att ge.

Två stycken kommer att vinna en VIP-resa samt biljetter till Champions League-finalen. Ettan kommer även att vinna 5000 kronor i fickpengar.

Ytterligare en resa kommer att lottas ut till de övriga topp 40. Men misströsta inte om du är bland de 40 bästa, men inte får någon resa. Topp 40 kommer även vinna andra fina priser.

Så betta och bli en vinnare du med!