Vinn en resa till Kapstaden hos Paf

:paf-logo:Samla poäng i Pafs Oddsliga och det kan bli du som vinner en exklusiv resa till Kapstaden i Sydaafrika. Tävlingen började igår och håller på i en månad, så passa på och var med från start.

Oddsligan ger dig som gillar att spela mycket och vinna högts chansen att även vinna en resa till Kapstaden och upplevelse som du sällan kommer att glömma. Det gäller då att samla så mycket poäng som möjligt under en månad och den som har fått ihop flest poäng vinner resan, så enkelt är det. Du kan också följa hur det går för dig, och andra, i :paf:s leaderboard.

För att vara med och tävla om resan så måste du först anmäla ditt konto hos :Paf:. Sen är det bara att börja betta, men kom ihåg att du endast kan samla poäng om du satsar 5 euro eller mer, alla spel under denna insats kommer inte att räknas med.

Det är endast matchodds, 1-X-2, som du kan betta på där spel med högre insats och odds på genererar mer poäng som sen adderas till din pool och det är endast vinnande spel som kommer att ge dig poäng. Endast ett vad per dag räkna och lägger du flera spel så är det alltid den med högst vinst som gäller.

Tävlingen kommer att avslutas den 7:e december 2011, så passa på.

Så var med och tävla om en resa du med till Kapstaden hos Paf ->

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 november, 2011