Vinn ett EM-kvalpaket hos Paf

:paf-logo:Paf har just nu ett erbjudande där du har chansen att vinna biljetter och hotellvistelse för två till EM-kvalmatchen mellan Sverige och Holland, totalt är det fem paket i potten.

För att vara med och tävla om detta fotbollspaket så måste du ha ett konto hos :Paf: samt registrera ditt intresse om att vara med i tävling. Sen gäller det att spela på minst tre fotbollsmatcher och då gäller det endast spel på följande ligor och serier; Serie A, Allsvenskan, Premier League, La Liga, Europa League, Champions League och självfallet EM-kvalet. Minst insatsen för att vara med i utlottningen är 100 kronor.

Erbjudandet gäller för spel lagda innan den 1:a Oktober så det gäller att passa på. EM-kvalmatchen mellan Sverige och Holland spelas den 11:e oktober på Sveriges nationalarena Råsunda i Stockholm.

Detta ingår i EM-kvalpaketet

– 2 matchbiljetter till Sverige – Holland tisdagen den 11:e oktober 2011
– Pre-game inkl buffé, dryck, fotbollsprofiler och underhållning på Café Opera
– Hotell 1 natt för två personer

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 september, 2011