Vinn resa till Emirates Cup

Hos Betsafe kan du fram till den 21:a juli vara med i utlottningen av en lyxig och högklassig fotbollsweekend och tillsammans med en vän se alla matcher i Emirates Cup på plats.

Förra året var det uppehåll i Emirates Cup, med tanke på London-OS, men i år är det återigen dags för denna miniturnering arrangerad av Arsenal. Förutom Arsenal kommer Porto, Johan Elmanders Galatasaray samt det italienska topplaget Napoli att delta i årets turnering.

Turneringen kommer att bestå av totalt fyra matcher som kommer att spelas på Emirates Stadium mellan den 3-4:e augusti. Vill du se alla matcher på plats i London så kan du vara med och tävla om två VIP-paket som Betsafe lottar ut under juli månad.

För att vara i utlottningen så lägger du helt enkelt ett mobilspel för minst 100 kronor, till oddset högre än 1,50 och på spel som avslutas senast den 21:a juli hos Betsafe. För varje kvalificerat spel du lägger får du en lott och därmed ökar dina chanser att vinna.

Totalt kommer två Emirates Cup-paket, för två personer, att lottas ut och vinnarna i utlottningen kommer att meddelas den 22:a juli.

Kom ihåg att endast spel med mobilen är giltiga i denna tävling.

Gå till Betsafe för att vara med i utlottningen