bet365

Vinn resa till Sydafrika på ”nya” Betway

:betway-logo:Se två fantastiska matcher och bli en del av det största idrottsevenemanget i världen. Tävla på Betway som i dagarna släppt en ny och mycket läcker design i sportsbooken!

I sommar går världens största idrottsevenemang av stapeln i Afrika för första gången någonsin, och Betway skickar dit en otroligt lyckligt lottad Betwaykund för sitt livs resa.

Vinnaren – och en vän – kommer att flygas till turneringen, bo på ett femstjärnigt hotell i Pretoria, och få biljetter till två fantastiska matcher.

Så här gör du för att vinna

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna detta spektakulära är att fortsätta spela på dina favoritsporter mellan den 1 april och den 13 maj 2010.

Det är inte svårare än så!

Och ju fler spel du lägger, desto större chans har du att vinna.

För varje spel du lägger vinner du en lott till prisdragningen där en fotbollsresa till Sydafrika finns i potten.

Ju högre insats du lägger och ju oftare du lägger ett spel, desto fler lotter kommer du att ha i prisdragningen. Lägger du dubblar, tripplar och 4 – 15 ackumulatorer – får du ännu fler lotter.

För störst chans att vinna stort gäller det att samla så många lotter som möjligt fram till 13 maj. Du kan också kolla upp vem som har vunnit flest lotter via Betways resultatlista

Vinnaren av denna fantastiska resa till Sydafrika kommer att tillkännages den 17 maj, och Betway kommer samtidigt att ge bort 49 andra fina priser.

Detta kan du vinna:

* 1) Lyxresa för två för att se fotboll i Sydafrika
* 2) 42? LCD TV
* 3) Netbook
* 4) Gratisspel till ett värde av 100$
* 5 – 6) Gratisspel till ett värde av 50$
* 7 – 50) Gratisspel till ett värde av 25$

Gå in på sportsbooken hos Betway nu och ta dig hela vägen till Sydafrika.

Skribent: Johan

Skriven den 8 april, 2010