Vinn resecheckar på 10 000 kronor hos Nordicbet

:nordicbet-logo:Om du spelar på play-off matcherna i Europa League och Champions league, mellan den 23:e – 25:e augusti, är du med i utlottningen av resecheckar till ett värde av 10 000 kronor.

För att vara med och tävla om resecheckarna så måste du satsa på en kombination med 10 matcher och med en insats på minst 20 kronor. Du behöver dock inte bara satsa på play-off matcherna i, utan det räcker om endast en match från en av cuperna är med i din kupong.

Självklart så behåller du vinsten från din kupong samtidigt som du är med i utlottningen. Självar dragningen kommer att genomföras den 29:e augusti.

Ta chansen att förlänga din semester och är du inte medlem hos :nordicbet: är det gratis att registrera sig. Just nu får du även 100% bonus på din insättning upp till 1000 kronor, vilket innebär att om du sätter in 1000 kronor så får du ytterligare 1000 kronor att spela för! Dubbelt upp helt enkelt.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 augusti, 2011