Vinn upp till 10 miljoner i ”EttKryssTvå”

Spelbolaget Betsson har lanserat sitt senaste spel ?EttKryssTvå? och alla kunder som testspelar får ytterligare ett 32-raderssystem om samtidigt gör en insättning på 100 kronor.

Betssons ?EttKryssTvå? har precis samma upplägg som Svenska Spels ?Stryktipset?. Det gäller med andra ord att tippa 1, X eller 2 på 13 utvalda och just nu är det det engelska ligasystemet som är i fokus.

Du kan vinna upp till 10 miljoner!

Till skillnad från det populära spelet Stryktipset så ger EttKryssTvå alltid utdelning om man prickar in 10, 11, 12 eller 13 rätt. Därmed behöver du inte känna dig blåst om du nu lyckas med bedriften att tippa 10 rätt, något som kan ske om du spelar på Stryktipset. Den maximala vinsten, om du får 13 rätt, är hela 10 miljoner kronor!

Så får du hjälp att tippa

Varje omgång avgörs den kommande helgen, vilket innebär att du har hela veckan på dig att fundera ut på hur du ska tippa. Behöver du dock hjälp med din rad så kan du både se hur andra spelare har tippat eller ta hjälp av Betssons expert Ola Andersson.

När du väljer system så kan du dessutom välja ?Smart Spel? det innebär att Betsson slumpar fram en rad med de lag som har störst chans att vinna.

Gå till Betsson för att testa ”EttKryssTvå”

Denna veckas omgång av EttKryssTvå

1. Arsenal – Southampton
2. Fulham – Swansea
3. Hull – Crystal Palace
4. Newcastle – Norwich
5. Stoke – Sunderland
6. West Ham – Chelsea
7. Bournemouth – Derby
8. Birmingham – Blackpool
9. Blackburn – Reading
10. Ipswich – Leicester
11. Leeds – Middlesbrough
12. Millwall – Barnsley
13. QPR – Charlton