Vinn VM-biljetter när du spelar på Stanley Cup!

Spela på Stanley Cup och vinn VM-biljetter hos Unibet!

Stanley Cup-slutspelet är i full gång, och vi hoppas att du är redo för ishocket i världsklass! Hos Unibet kan du just nu delta i deras Betting Championship, och ha chans på biljetter till både semifinalen och VM-finalen i ishockey i Köpenhamn i maj! 

NHL-slutspelet Stanley Cup är en av årets absoluta höjdpunkter i ishockeyvärlden, ihop med VM så klart. Så varför inte kombinera de båda? Unibet har bestämt sig för att göra just det – och ger dig chans att vinna biljetter till VM i Köpenhamn i maj när du spelar på Stanley Cup-slutspelet.

För att delta i turneringen behöver du anmäla dig, och sedan samlar du poäng när du spelar på NHL live eller före matchstart. Alla vinnande spel genererar poäng, som beräknas efter en bestämd formula som ser ut såhär:

Satsat beloppXAntal evenemang på spelkupongenXTotalt odds för spelkupongen
Ingen lägsta insatsSingel – Dubbel – Trippel – och uppåtMinimiodds på 1.40

Du får alltså mer poäng på högre satsade belopp och höga odds – och du får dessutom dubbla poäng på bet som du lagt med din mobil! De fyra spelare som samlat flest poäng när turneringen är över den 22 april kommer vinna biljetter för två till både semifinalen och VM-finalen i maj!

Delta i turneringen och vinn VM-biljetter hos Unibet