Vinn ?100 varje dag hos Unibet

:unibet-logo:Den här veckan är det spel i mobilen som gäller hos :unibet:. Spela för minst 30 kr på Wimbledon i mobilen och är du spelaren som sätter det högsta oddset under tävlingsperioden belönas du med ?1.000! Spel både innan matcherna börjat och Live Betting räknas. Dessutom delar Unibet ut ?100 dagligen till spelaren med högsta oddset under varje tavlingsdag!

Grand Slam-tennis bjuder alltid på någonting extra. Det gör :Unibet: också. Spelaren som prickar in det högsta oddset på Wimbledon i mobilen mellan den 27 juni och 3 juli vinner ?1.000. Du kan spela singlar eller kombinera flera matcher. Minsta insats för att kvalificera sig är 30 kr.

Dagligen kommer :unibet: att uppdatera sin leaderboard där de informerar om vilket som är oddset att slå för att ta ledningen.

Förstapris
?1.000 till spelare som prickar in det högsta oddset i mobilen på Wimbledon mellan den 27 och 3 juli.

Andrapris
?250

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 juni, 2011