Vinstboost och freebets på Eurovision Song Contest!

Favoriterna och vinstboost på Eurovision

Nu är det äntligen dags för årets största musiktävling – Eurovision Song Contest direkt från Lisabon i Portugal! Hos Unibet hittar du riktigt bra erbjudanden på den stora musikfesten, och dessutom kan du se fram emot gratis freespin på spelet Twin Spin Deluxe under samtliga deltävlingar och finalen! 

Unibet ger dig just nu chansen att tjäna ett freebet värt 100 kronor genom att spela på valfri semifinal. För att ta del av erbjudandet måste du anmäla dig till erbjudandet hos Unibet, och sedan satsa minst 200 kronor på semifinalerna i Eurovision Song Contest som går av stapeln den 8 och 10 maj. Genomför du detta kommer du belönas med ett freebet värt 100 kronor som du kan använda på den stora finalen den 12 maj!

Vinstboost och gratis freespins

Som om inte det vore nog så har du dessutom möjlighet att boosta din eventuella vinst på finalen med +25%. Leta helt enkelt upp din favorit i finalen av Eurovision Song Contest 2018 och betta på det bidraget. Innan betaling klickar du på ”bonuserbjudanden” i kupongen, och lägger till din 25% vinstboost. Du väljer själv storlek på insatsen för ditt bet, upp till 500 kronor.

Som extra bonus kommer Unibet även att dela ut gratis freespins på Twin Spin Deluxe under tävlingens gång!

Spela på Eurovision Song Contest hos Unibet