Vinstboost och resetävling på Super Bowl

Resetävling och vinstboost på Super Bowl

Unibet har två kanonkampanjer att ta del av inför helgens Super Bowl. Först och främst kan du vinna en resa genom att betta på matchen och om du sedan håller dig vaken ja då kan du inkassera en vinstboost på hela 25% när du livebettar!

Ett av årets stora matcher är inte långt bort. På söndag möts Los Angeles Rams och New england Patriots i den stora Super Bowl-finalen. En match man givetvis inte vill missa. Unibet ger dig två intressanta kampanjer att ta del av för dig som är intresserad av att betta på denna superfinal.

Läs allt om kampanjen hos Unibet

Betta på Super Bowl och tävla om en resa

Först och främst så kan du vara med i utlottningen av en resa för två till New York, endast genom att betta på matchen. För att kvalificera dig till denna utlottningen så ska du spela för minst 100 kronor på oddset 1,50 eller högre. Svårare än så är det inte! I resan ingår bland annat biljetter till en NHL-match med New York Rangers, där Henrik Lundqvist vaktar kassen.

Betta live och få en vinstboost på 25%

Håller du dig vaken och följer matchen missa inte då att Unibet ger dig en 25% vinstboost på matchen på valfritt livespel. Vinstboosten inkasserar du genom att lägga in ett liveodds på din spelkupong, då kommer din vinstboost att synas där. Sen är det bara att betta som vanligt. Vinstboosten gäller förspel på oddset 1,40 eller högre och med hösta insats 250 kronor. Som mest kan du få 10000 kronor i vinstboost.

Unibets regler och villkor gäller för kampanjen