Fullträff hos Svenska Spel och speltips

Fullträff - kupongen, speltips, förslag, tip, analys

Fullträff är en av de senaste tillskotten i Svenska Spel sport & casinos spelutbud. Fullträff är ett poolspel, likt Stryktipset, vilket innebär att spelvinsterna ökar för varje spelare som är med och deltar. I potten ligger dock alltid minst 50 miljoner kronor i den högsta vinstgruppen. På varje kupong finns 13 matcher som du ska tippa men till skillnad från Stryktipset är det inte utgången som ska tippas utan antalet mål i respektive match.

Tisdagen den 27:e september släpps den första kupongen på Fullträff. Och den första kupongen kommer sedan att avgöras på lördagen den 1:a oktober, med spelstopp vid 15:59.

Matcher
1
X
2
Din rad
Spelbolag

Fullträff tips, förslag & speltips

Att tippa rätt i Fullträff är avsevärt svårare än i de andra poolspelen som Europatipset och Stryktipset. Där du ”endast” har tre val på varje match. Men i Fullträff har du hela åtta val per match, 0-6 och sju eller fler mål.

Att lyckas med tippande på Fullträff kräver därmed ännu noggrannare planering än om du tippar på Stryktipset och ibland olika typer av analyser. Målstatistik blir därmed den viktigaste faktorn att gå på. Som exempelvis hur ofta ett lag gör mål kontra släpper in mål men annan information är viktig som vilka tongivande målgörare det finns i lagen och om de är skadade eller inte.

Har du inte tid att göra grundläggande analyser för varje match så kan ligastatistiken vara bra att ha koll på. I vissa ligor görs det inte lika många mål som andra och där uddamålsvinster är mer vanligt än andra.

Så mycket kostar det att spela

Precis som övriga poolspel hos Svenska Spel så är det en krona i insats som gäller för varje rad på kupongen.

Till Fullträff

Systemspel på Fullträff

Att få 13 rätt på Fullträff kan ge dig hisnande 50 miljoner kronor men vinstsumman är också talande för hur svårt det är att tippa. Och för att öka dina vinstchanser bör du välja ett systemspel, istället för att endast spela på en enkelrad.

I ett systemspel så spelar du på flera rader samtidigt, dock till en högre kostnad. Med ett systemspel så väljer du helt enkelt fler än en utgång per match, antalet mål i detta fallet.

Spela Tillsammans

Du kan skapa andelsspel för Fullträff i Spela Tillsammans, det som tidigare hette bolagsspel. Vilket innebär att du kan skapa ett lag och spela tillsammans med dina nära och kära. Med den stora fördelen att ni kan skapa ett spelsystem och på så vis ökar era chanser att vinna.

Spelstopp på Fullträff-kupongen

Spelstopp på veckans kupong är lördag vid klockan 15:59. Släppet för kupongen är oftast under tisdagen.