?The Moniker går till final?

:unibet-logo:På lördag avgörs den andra delfinalen i Schlagerfestivalen i Scandinavium. Enligt spelbolaget Unibet är Brolle och Sanna Nielsen favoriter till att bli direktkvalificerade till finalen i Globen. Bert Karlsson tror däremot att The Moniker kommer att stå för en rejäl skräll och gå vidare till finalen – mot alla odds.

? The Moniker har faktiskt varit med i Idol tidigare och det är en klar fördel. Låten Oh My God är dessutom väldigt bra och har skickats in flera gånger tidigare. Oddsen är helt fel ute. The Moniker går till final, säger Bert Karlsson.
Om The Moniker är en chansning är hans andra val desto säkrare och Brolle tar sig vidare på karisma, enligt Bert.
? Göteborg är väldigt jämnt och det finns många bra kandidater som till exempel Sanna. Även Elisabeth Andreassen kan utmana tror jag. Men Brolle tar sig till final på ren karisma, säger Bert Karlsson.

Bert utmanas även av Skansens lemurer i att tippa Schlagerfestivalen och i dagsläget står det 1-1. Lemurerna tippade att Pernilla Andersson och Danny skulle vinna i Luleå och Bert tippade Danny och Jenny Silver. Denna gång tror lemurerna på Brolle och Sanna Nielsen.

? Lemurerna har tippat förvånansvärt bra, men jag står fast vid mitt tips på The Moniker, säger Bert Karlsson.
Se när Bert tippar utgången i apburen här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6feldBfXDis[/youtube]

Vilken sångare kommer att kvalificera sig direkt till finalen i delfinal 2?

Odds från :Unibet:
Brolle 1,40
Sanna Nielsen 1,65
Christian Walz 2,00
Elisabeth Andreassen 2,25
Anniela 5,50
Loreen 7,50
The Moniker 7,50
Babsan 12,50