Champions League: PSG – Olympiakos

PSG kan säkra avancemang till slutspelet i Champions League om de tar poäng mot Olympiakos i kvällens möte. Senast lagen möttes blev det en övertygande seger till PSG och hemma på Parc des Princes är man stor favorit i kväll.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay ? TV+Film 1 mån för 0:-
Odds (1-X-2): 1,38 – 4,65 – 8,30 (NordicBet)

PSG behöver endast ett poäng för att bli klara för slutspelet i Champions League inför mötet Olympiakos i kväll. Senast lagen möttes i gruppspelet så vann PSG med klara 4-1, trots bortaplan, vilket gör att de givetvis är stor favorit att vinna kvällens möte hemma på Parc des Princes.

PSG tog en övertygande 3-0 seger i helgen

Efter landslagsuppehållet så laddade PSG om med att krossa Reims med 3-0 i den inhemska ligan. Och trots besvikelsen efter att Sverige missat VM så stod Zlatan för en bra insats och gjorde 3-0 målet i slutminutrarna. Segern innebär att PSG fortfarande toppar Ligue 1.

Både Olympiakos och PSG kan bli slutspelsklara i kväll

Olympiakos har gått som tåget denna säsong och i den inhemska ligan toppar man tabellen med elva vinster och en oavgjord, på de tolv spelade matcherna. Och i Champions League så har man endast en förlust på kontot, mot just PSG.

Tar Olympiakos poäng mot PSG samtidigt som Benfica förlorar eller kryssar mot Anderlecht, är både Olympiakos och PSG vidare till slutspelet.

PSG klar favorit

Oddsen från spelbolagen talar sitt tydliga språk, PSG tar hem kvällen match och spelbolaget NordicBet ger 1,38 gånger pengarna för en hemmaseger. Ett spel på Olympiakos ger hela 8,30 gånger pengarna hos spelbolaget.