Afrikanska Mästerskapen: Ghana stor favorit

:betsafe-logo:De inledande gruppmatcherna i Afrikanska Mästerskapen 2012 avslutas idag när grupp d ska avgöras. Och Betsafe håller Ghana som den stora favoriten i dagens möten, trots att laget har en del skador.

Ghana stor favorit mot Botswana

Ghana är en av favoriterna i Afrikanska Mästerskapen 2012 trots en del skador och bortfall i truppen. Bland annat får de klara sig utan skadade Chelsea-spelaren Michael Essien och Milans Kevin-Prince Boateng som har tackat nej till landslagsspel. Men trots det så har Ghana en slagkraftig trupp med bland annat Asamoah Gyan, som slog igenom i VM, och den tidigare Inter-spelaren Sulley Muntari. Mot Botswana i kvällens möte i Afrikanska Mästerskapen är Ghana också den stora favoriten hos spelbolaget :betsafe: till låga 1,36 gånger pengarna.

17.00 Ghana – Botswana 1,36 – 4,75 – 8,15

Jämnt möte mellan Mali och Guinea

I mötet mellan Mali och Guinea tror :betsafe: på en jämn match och ger liknande odds för både en hemma och bortavinst till 2,65 respektive 2,70 gånger pengarna. Mali har ett lag bestående av spelare från de franska ligorna och storstjärnan i laget är mittfältaren Seydou Keita från Barcelona. Olyckligtvis för Mali är Keita skadad och det finns en stor risk att han missar Malis premiärmatchen mot Guinea ikväll.

20.00 Mali – Guinea 2,65 – 3,10 – 2,70