AIK – Manchester United

I kväll kommer AIK att ta emot storlaget Manchester United i en vänskapsmatch på Friends Arena i Stockholm. Det är inte varje dag ett storlag gästar en Allsvensk klubb och givetvis är United storfavorit i mötet om man kollar på oddsen.

Matchstart: 19:30
TV: Tv6
Odds (1-X-2): 8,50 – 5,50 – 1,27 (Unibet)

Kvällens match mot AIK på Friends Arena avslutar Manchester Uniteds sommarturné, där man bland annat mött lag från Thailand, Japan och Kina med blandat resultat.

Den engelska stjärnanfallaren Wayne Rooney saknas i Manchester Uniteds trupp mot AIK på grund av en axelskada. Även AIK:s mittback, och tidigare landslagsmannen, Daniel Majstorovic kommer att missa mötet på grund av en skada.

United storfavorit i mötet med AIK

Manchester United är regerande Premier League-mästare och kommer att bli en mycket tuff motståndare för AIK, även fast de regerande engelska mästarna inte kommer att ställa upp med bästa möjliga startelva. Ett spel på United som vinnare i kvällens möte ger låga 1,27 gånger pengarna hos bland annat spelbolaget Unibet. Ett spel på AIK som vinnare av mötet ger hela 8,50 gånger pengarna hos spelbolaget.