Allbäck frälser Örgryte?

Det har varit på tapeten en längre tid. Nu verkar det som att fansens väntan är över. Marcus Allbäck, 35, förväntas att göra comeback under morgondagens match mot Jönköping Södra.

Örgryte som spelar i superettan är på jakt efter en allsvensk plats inför nästa säsong. Värvningen har knappast försämrat deras chanser att upp nå sitt mål. Örgryte har gått bra i årets upplaga och med Allbäck i laget kommer det knappast gå sämre.

Spelbolagen har redan nappat på informationen om värvningen och erbjuder olika odds både med Örgryte och med Marcus. :bet365: betalar 4,33 på att Allbäck nätar mot Jönköping Södra och 1,80 att han nätar i sin debut. För den som vågar spela högt finns också oddset på att Allbäck vinner skytteligan, trots att mer än halva säsongen passerat. :bet365: betalar 101 gånger pengarna.

Att Örgryte nu kommer vinna superettan är det inget snack om.

Skribent: Stefan

Stefan Knutsson heter jag och är 25 år gammal. Spelar på hobbynivå och har börjat intressera mig allt mer för sport och spel. Lägger några vad i veckan och spelar på hobbynivå. Har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot logistik och tog den vid Växjö universitet. Bor idag i Växjö med min sambo och arbetar på ett IT-företag i Karlskrona.

Skriven den 29 juli, 2008