Allsvensk afton

Efter en helg med fotboll går vi nu istället in i en vardag med fotboll. Allsvenskans 15:e omgång och tre matcher står på spelschemat. En intressant spelmåndag helt enkelt.

Den första av de tre matcherna är Ljungskile som tar sig an AIK på hemmaplan. En match som riskerar att inte bli spännande över huvudtaget. Ljungskile har inte på de senaste fem matcherna tagit någon poäng alls. AIK förlorade visserligen senast mot Helsingborg men har utöver det ett ganska bra facit. AIK vinner utan problem.

Helsingborg är på uppgång och Djurgården är kvar i sin djupa svacka. Kvällens drabbning ser ut att bli en enkel match för skåningarna då Djurgårdens kräftgång bara fortsätter. Järnkaminerna har inte vunnit en match sen i april och det verkar mer och mer bli ett psykiskt problem. Vi på Odds Online tror inte de hinner få ordning på tankarna till kvällen och därför vinner Helsingborg hemma på Olympia efter kraftuppvisningen mot AIK sist.

Sista matchen står mellan Kalmar FF och Malmö FF. En match som på förhand skulle vara relativt svårtippad, även sett till tabelläget. Kalmar är dock otroligt starka för tillfället och Malmö har problem med sina skador. Så pass mycket problem att vi inte tror att det finns en möjlighet att de tar tre pinnar. Kalmar fortsätter sitt segertåg.

Bästa Odds för kvällens allsvenska matcher;

Ljungskile – AIK
1: 5,50 – :Bet365:
X: 3,65 – :Expekt:
2: 1,73 – :888sport:

Helsingborg – Djurgården
1: 2,20 – :Unibet:
X: 3,50 – :Bet365:
2: 3,60 – :Bet365:

Kalmar – Malmö
1: 1,80 – :Expekt:
X: 3,60 – :Betsson:
2: 4,75 – :Bet365: