Allsvenska guldstriden går vidare

:ladbrokes-logo:Två för den allsvenska toppstriden mycket viktiga matcher spelas ikväll. Serieledande Malmö FF möter Djurgården borta och jagande Helsingborg tar emot Mjällby hemma. Ladbrokes tror på segrar för topplagen.

Djurgården-Malmö FF 3,05-3,25-2,25

*odds :ladbrokes:
Fördel MFF i striden om guldet efter en imponerande insats i derbyt. Får dessutom tillbaka Mehmeti och Daniel Larsson här, men frågan är om båda petar kometen Rexhepi efter hans insats senast. Vissa problem i backlinjen då både Fernandez och Vinzents kan saknas här. Djurgården kom ned på jorden mot formlaget Åtvidaberg och visade på nytt upp hur ojämna de är. Ikpe Ekong varnad där och avstängd här men Lyyski är en fullgod ersättare. Det ska mycket till om DIF ska stoppa guldjagande Malmö, bortaseger!

Helsingborg-Mjällby 1,65-3,60-5,00
*odds :ladbrokes:
Tung förlust för HIF i en kanonmatch på Swedbank arena. Höll uppe spelet bra och hade flera lägen till kvittering. Erik Edman får se denna match från sidan pga avstängning. Bör komma in på vinnarspåret så fort som möjligt för att inte tappa mark till Malmö FF. Mjällby kvitterade senast på övertid genom målvakten (!) Mattias Asper i en småtrevlig match mot Häcken. Har förmodligen lagt ambitionerna om topplag på is för den här säsongen, men har på en bra dag kapacitet att störa Helsingborg. HIF dock klassen bättre och det mesta talar för en hemmaseger.