Allsvenskan börjar igen!

Omstart av Allsvenskan! En hel del har hänt i trupperna och vi kommer säkert få se en helt annan allsvenska än vad vi fick uppleva innan uppehållet för fotbolls-VM. Här hittar du dagens matchodds! Matchstart är 16:00.

AIK-Malmö

Toppen mot botten är en bra beskrivning för matchen mellan AIK och Malmö på Råsunda. Malmö har gått som tåget i årets Allsvenska medan svenska mästarna AIK har gjort en helomvändning och befinner sig långt ifrån toppen. Kan nye tränaren Alex Miller ändra på detta mån tro? Malmö har tunga spelare avstängda i matchen i Figuiredo och Pekalski samt att man faktiskt också låtit Åhman-Persson lämna klubben för just AIK. Malmö måste dock ändå ses som favoriter i matchen.

IFK Göteborg-Halmstad

Stort derby på västkusten. Göteborg har haft en tung första halva av säsongen och det har inte blivit mindre turbulent genom att Stefan Rehn fått lämna plats från sin tränarplats och istället fått se sig själv som andretränare. Dessutom har man förlorat sin målvakt Christensen. Unge Sandberg ersätter och det kan gå lite hur som helst känns det som. Både Tobias Hysén och Robin Söder skall vara skadefria och kan mycket väl vara alternativet på topp. Matchen går på Gamla Ullevi och det torde räcka för Göteborg att bärga hem segern.

Mjällby-Brommapojkarna

Årets kanon Mjällby som gått som tåget under hela första halvan av säsongen samt också slagit ut topplagen på löpande band i svenska cupen måste ses som ordentliga favoriter till matchen mot BP. Den bästa spelaren av dem alla, El-Kabir, är dessvärre avstängd i matchen och det ger ändå BP hopp. Stockholmarna har i sin tur blivit av med lagets stjärna John Guidetti som återgått till Man City samtidigt som Pinones-Arce är avstängd. Mjällby borde vinna på Stradvallen med Sillastrybarna i ryggen.

Matchodds för lördagens matcher i Allsvenskan