Allsvenskan: Brommapojkarna klar favorit i kvalet

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Allsvenskan

Kvalet till Allsvenskan är nu på tapeten. Ett kvar där Brommapojkarna är klar favorit mot Utsikten.

Allsvenskan och Superettan är nu färdigspelade. Och när säsongerna nu är över så står det klart att Malmö FF tog hem SM-guldet. Och att Degerfors och Varberg kommer att flyttas ned till Superettan medan Västerås och GAIS går motsatt väg.

En plats i Allsvenskan 2024 är dock fortfarande öppen. Och de två som gör upp om denna plats är Brommapojkarna som slutade på plats 14 i Allsvenskan och Utsikten som blev trea i Superettan. Brommapojkarna och Utsikten kommer att göra upp om denna plats i ett kval där lagen möts en gång hemma och en gång borta.

Kvalet till Allsvenskan 2024 inleds den 23 november och den första matchen kommer att spelas på Utsiktens hemmaplan i Göteborg. Returen i på Grimsta i Stockholm kommer att avgöras den 26 november.

Brommapojkarna är klar oddsfavorit i första mötet

Oddsen från spelbolagen håller Brommapojkarna som klar favorit i denna drabbning. Detta avspeglas inte minst i oddsen på det första mötet, som talar klart till Brommapojkarnas fördel. Kanske inte så konstigt med tanke på hur det såg ut för utsikten i den senare delen av säsongen där de till slut med nöd och näppe ändå kunde säkra en kvalplats i alla fall.

Tittar vi på oddsen från Nordicbet så ger ett spel på Brommapojkarna oddset 1.88 i det första mötet. Och trots hemmaplan så spelas Utsikten till oddset 4.45 hos spelbolaget.

Så spelas kvalet

23/11 19:00 Utsiktens BK – Brommapojkarna

26/11 15:00 Brommapojkarna – Utsiktens BK

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 november, 2023