Allsvenskan: Djurgården – AIK

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll har vi ett hett Stockholmsderby mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena i Allsvenskan. Ett derby som är hetare än på många år med tanke på tabellställningen. Kikar vi på oddsen är Djurgården knappa favoriter.

Matchstart: 19:00
TV: C More Sport, C More Live 4
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,45 – 3,40 – 2,85

Odds från Unibet

Sex raka segrar för Djurgården

Av de två lagen har Djurgården imponerat mest den senaste tiden med hela sex raka segrar. Det har tagit laget upp på en tredje plats i tabellen med 20 och med en match mindre spelad än övriga lagen. Den senaste tidens framgångar för Djurgården kan delvis tillskrivas Nyasha Mushekwi som har gjort hela nio mål så här långt och som även toppar skytteligan i Allsvenskan.

Viktiga poäng för AIK

AIK åkte på en tung förlust senast och förlorade med hela 0-3 borta mot IFK Göteborg men hade dessförinnan fyra matcher utan förlust, två oavgjorda och två vinster. För AIK:s del är dock en seger i kväll av yttersta vikt. Man har halkat efter i tabellen och ligger på en sjätte plats med 15 poäng, vilket är hela 10 poäng bakom serieledande IFK Göteborg. Vid förlust i kväll kommer det att bli oerhört tufft för AIK som givetvis förväntar sig en säsong i toppen av tabellen där man är med i kampen om guldet.

Tre av de fyra senaste mötena har slutat oavgjort

Som alltid är Derbyn speciella och kan sluta hur som helst. Senast lagen möttes var det AIK som förväntades utgå med seger men det mötet slutade 1-1 och ser vi tillbaka på de senaste mötena så har tre av fyra matcher slutat oavgjort samt med en uddamålsseger till AIK.

Djurgården knapp favorit

Kikar vi på oddsen inför kvällens match så tror spelbolagen på ytterligare ett jämnt möte. Dock håller man Djurgården, som är i bra form, och Unibet ger 2,45 gånger pengarna för en hemmaseger till Djurgården och 2,85 på att AIK tar hem matchen. Ett oavgjort resultat ger 3,40 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 maj, 2015