Allsvenskan: Djurgården – AIK

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Förutom ett hett El Clasico så bjuder kvällen på ytterligare  ett intressant derby i Allsvenskan mellan de två stockholmslagen Djurgården och AIK. Djurgården har hemmaplan i kväll och har tagit sju poäng på de tre spelade omgångarna och är också favorit i kväll.

Matchstart: 19:00
TV: C More
Livestream: C Sports
Odds (1-X-2): 2,35 – 3,40 – 3,00 (Unibet)

Efter de tre spelade omgångarna är det Djurgården som har övertygat mest med två säkra segrar mot Örebro och Mjällby samt ett oavgjort resultat från premiärmatchen mot Helsingborg som fick ett tragiskt slut. Djurgården har därmed två raka segrar utan ett enda insläppt mål och fem gjorda mål och viktigast av allt är att man har fått igång anfallsspelet.

AIK har däremot inte riktigt fått allt att fungera som de vill. Senast mot Örebro spelade man visserligen bra och ägde matchen men efter många missade målchanser och ett taffligt ingripande av målvakten blev det bara 1-1 vilket givetvis var en stor besvikelse för AIK.

Durgården knapp favorit

I kväll gäller det för AIK att få ordning på både anfallsspelet och försvaret om man ska kunna hota Djurgården. En seger för hemmalaget ligger nära till hands men spelbolagen tror på en oviss utgång och spelbolaget Unibet ger det relativt höga oddset 2,35 gånger pengarna för en seger till Djurgården och 3,00 om AIK skulle gå vinnande ur kvällens match.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 april, 2014