Allsvenskan: Djurgården – Åtvidaberg

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Topplaget Djurgården gästas i kväll av bottenlaget Åtvidaberg på Tele2 Arena i Allsvenskan. Djurgården är given favorit i detta möte och kan utöka sin svit på 12 raka matcher utan förlust.

Matchstart: 19:00
TV: C More Fotboll, C More Live 4
Livestream: C More Play
Odds (1-X-2): 1,22 – 6,00 – 12,00

Odds från betway

Durgården med 12 raka utan förlust

Djurgården har en imponerande svit i Allsvenskan med 12 raka matcher utan förlust på de 15 matcher man har spelat. Det gör att laget befinner sig i toppen av tabellen och innehar för närvarande en fjärde plats. Vid seger mot Åtvidaberg går Djurgården upp på en andra plats med lika många poäng som succélaget Norrköping men med bättre målskillnad.

Åtvidaberg sist i Allsvenskan

Åtvidaberg har haft en bedrövlig säsong så här långt i Allsvenskan och ligger sist i tabellen med bara sju poäng och har hela sex upp till nästjumbon Örebro. På bortaplan har man kammat hem noll poäng denna säsong i Allsvenskan, det som dock är lite positivt är att tre av de sju poäng man har samlat ihop har kommit på de fyra senaste matcherna med tre oavgjorda möten.

Djurgårdens Nyasha Mushekwi i delad skytteligaledning

för Djurgården har hemma eller bortamatcher inte spelat något roll, då man har prestera lika bra både borta och hemma. Anfallaren Nyasha Mushekwi i Djurgården har 11 fullträffar och delar skytteligaledningen.

Radetinac och Walker missar mötet

Djurgården kommer i denna match att få klara sig utan både Kevin Walker, som är avstängd, och Haris Radetinac som sannolikt missar resten av säsongen på grund av en skada. Två tunga avbräck.

Åtvidaberg tog tre poäng senast mot DIF på Tele2 Arena

När Åtvidaberg och Djurgården möts har det ändå blivit jämnt. Förra säsongen så tog Åtvidaberg tre poäng på Tele2 Arena, 1-0, och i det senaste mötet i Allsvenskan denna säsongen så vann Djurgården med 3-2, efter att Mushekwi både kvitterat och med ett sent mål gett Djurgården ledningen.

Djurgården stor oddsfavorit

Kikar vi på oddsen är givetvis Djurgården klar favorit i kväll. Ett spel hos betway ger 1,22 gånger pengarna på en hemmaseger för Djurgården medan ett spel på Åtvidaberg som vinnare ger hela 12,00 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat vore kanske inte helt oväntat, med tanke på Åtvidabergs resultat den senaste tiden och hur mötena sett ut lagen emellan de senaste säsongerna, som ger oddset 6,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 juli, 2015