Allsvenskan: Djurgården – Hammarby

Det blir ett spännande derby i kväll när Djurgården och Hammarby jagar viktiga poäng. Enligt oddsen blir det Djurgården som får med sig tre poäng och därmed fortsätter vara med i guldjakten.

Matchstart: Måndag kl 19.00
Tv: C More Sport, C More Live 4
Odds (1-X-2): 1,90 – 3,60 – 3,80

Odds från betway

Djurgården har halkat ner till en sjätteplats i tabellen efter de två senaste förlusterna mot AIK och Elfsborg. Nu är varje poäng viktig för att hänga med i toppen i Allsvenskan och ha chans att ta guld. Även för Hammarbys del är poängen viktiga, då man inte vill bli inblandad i en bottenstrid.

Djurgården är favorit

Biljetterna till matchen på Tele2 Arena är nästan slutsålda och oddsen talar för att det blir hemmalaget som vinner. Betway betalar 1,90 gånger pengarna om Djurgården vinner, medan oddset för vinst till Hammarby sätts till 3,80. Sett till statistiken är det dock Hammarby som har bäst resultat i de senaste matcherna lagen emellan då man vunnit de fem senaste derbyna.

Det senaste mötet ägde rum i våras och resultatet blev då 2-1 till Hammarbys fördel. Djurgården lär nu vara taggade på att ta revansch och Pelle Olsson har analyserat sina motståndare noga. Han säger att DIF är inspirerade och motiverade till att göra en riktigt bra match i kväll.

Djurgården kommer att sakna Kevin Walker och långtidsskadade Haris Radetinac.